Je bent NiX waard, je wilt NiX, je geeft om NiX en je kunt van NiX genieten? Welkom !! 
 
NiXenMeeR NiX

radio nixenmeer enschede youtube nixenmeer enschede facebook nixenmeer live muziek twitter nixenmeer enschede google + nixenmeer enschede googlemaps nixenmeer enschede NiX op youtube live muziek podium enschede

 


 
                                                         

 
 
De shows gaan plaatsvinden bij Mystiek Theater
Mystiek Theater Enschede
Spinnerij Oosterveld
Rigtersbleek Zandvoort 10
7521 BE Enschede

achter-ingang Spinnerij Oosterveld

 

De Agenda van NiX en das nie niks.....


 

Oktober

 

Zondagmiddag 2 Oktober

mystiek theater
 

 

 

Door omstandigheden gaat dit optreden helaas niet door!

Mike Zito (USA)

 


 

Oktober

 

Zondagmiddag 9 Oktober

mystiek theater
presenteert.......

nix bands enschede

Deel onze agenda op Faceboek

 

Vrienden van NiX presenteert :

Jon Amor's
King Street Turnaround
(UK)

King Street Turnaround is een band rond gitarist Jon Amor (oa The Hoax) eind vorig jaar ontstaan en bestaat verder uit Jerry Soffe op de bas, Evan Newman op de keyboards en Tom Gilkes achter de drumkit. And what an outfit it is. Jon maakt natuurlijk ontzettend fraaie muziek (zoek maar eens op de tube) maar had weer eens ontzettend veel zin om muziek te maken richting bv The Hoax, de band waar hij als gitarist excelleerde. Wij kennen hem natuurlijk ook als gigant in DVL (Lester Butler Tribute band). Verwacht een stomend middagje.

Jon Amor's King Street Turnaround NiX
Jon Amor

Zoals een bezoeker het in good old England beleefde:
“What did we get? We got soul, funk, blues, boogie-woogie and rock. This was high-octane stuff, delivered with confidence and panache. We got some great solos from each member of the band, including the always-expected wizardry from Jon’s squealing lead guitar. How he manages to squeeze some of those sounds from that one guitar is simply amazing.”

Reserveren is niet verplicht maar wel wenselijk en bovendien
beter dan voor een bordje staan te koekeloeren !
Reserveer nu alvast....
 

Zaal open 15.00 uur  |   Aanvang 15.30 uur  |  Einde ?? uur  |   Entree € 15,-


 

Oktober

 

Zondag 23 Oktober

mystiek theater
presenteert.......

nix bands enschede

 

 

Honger? Krijg je trek?
Theater Mystiek: "Naast onze bak- en braadapparatuur hebben we ook een fantastische pizza-oven waarin diverse lekkernijen bereid worden.
Er zijn verschillende kleine en grote gerechten die je deze middag kunt bestellen. Laat je maar heerlijk verrassen wat de pot schaft!"

Deel onze agenda op Faceboek

 

Vrienden van NiX presenteert :

All American Sunday

One stage, Three bands............

Lynn & The Rattleshakes
Lynn & The Rattleshakes is een in 2018 opgerichte rockabilly band. De band bestaat uit de vrienden Lynn (Anne-Linde van de Veen - contrabas), Dion Vluggen (gitaar), Willem van Veen (gitaar) en Fred Bonthuis (drums). De band werd sterk beďnvloed door artiesten uit de jaren vijftig, zoals Gene Vincent, Eddie Cochran en Wanda Jackson.

Los van elkaar hebben de bandleden genoeg ervaring opgestreken doordat zij de afgelopen jaren al veel hebben mogen rondtrekken met hun bands. De Rattleshakes staan zo veel mogelijk op het podium en hiermee tonen ze aan dat rock ’n roll nog lang niet dood is. Hun eigen werk gemixt met bekende klassiekers uit de jaren vijftig en zestig zorgen ervoor dat de band slaagt om van elke avond een te gek feest te maken.
Put on your dancing shoes and het ready to Rattle, Shake and Roll!

CC Jerome Combo
CC Jerome is geboren in Nederland. Hij is al meer dan 25 jaar een vaste waarde in de blues- en rock-'n-rollscene uit de jaren 50, zowel in de Verenigde Staten als in Europa. Jerome begon in 1988 met een zeer succesvolle groep genaamd The Bellhops. De band deed het zo fantastisch met de begeleiding van Mr. Powers, dat legendes als Eddie Bond, Ray Campi en Billy Lee Riley al snel volgden.

In 1999 verhuisde Jerome naar Los Angeles waar hij zijn talenten uitleende aan een groot aantal artiesten, waaronder Lee Rocker, Pep Torres, Levi Dexter, The Specials en Gene Loves Jezebel om er maar een paar te noemen. In de afgelopen vier jaar heeft Jerome de kans gehad om een ​​aantal van 's werelds bekende Rockabilly-legendes te ondersteunen, zoals Chuck Berry, Joe Houston, Billy Lee Riley, Larry Donn, Big Al Downing, Joe Clay, Don en Dewey , Johnny Powers en.......

Georgina Peach & her Savoys
Gezegend met een prachtig, authentiek stemgeluid laat Georgina Peach zich begeleiden door haar Savoys, een uit gelauwerde muzikanten samengestelde band. Het opzwepende repertoire bestaat uit meer en minder bekende klassiekers van artiesten als Rufus Thomas (Walkin' The Dog), Dolly Lyon (Palm of your Hand) en zelfs Etta James (I'd Rather Go Blind!). Ook worden enkele zeer funky gospels gespeeld.. Hallelujah!!

Opgericht in 2018 gaat deze formatie als een komeet, met optredens in oa. Paradiso, Sjock (BE), Screamin' (SP), Rockabilly Deluxe (LUX), Sint Rosa Fest, Zomerparkfeest Venlo, Breda Jazz, Firebirds (DL), Rock Around Atomium (BE) en Summer Safari (DL)... en overal waar ze spelen staat de tent op zijn kop!

Reserveren is niet verplicht maar wel wenselijk en bovendien
beter dan voor een bordje staan te koekeloeren !
Reserveer nu alvast....
 

Zaal open 15.00 uur  |   Aanvang 15.30 uur  |  Einde ?? uur  |   Entree € 15,-


 

November

 

Zondagmiddag 13 November

De tour van Troy Redfern is door hem afgezegd maar geen treurnis, we hebben een geweldige band kunnen vinden die ons veel liefde en veel muzikaal vermaak van de bovenste plank komt brengen.......

 

November

 

Zondagmiddag 13 November

mystiek theater
presenteert.......

nix bands enschede

Deel onze agenda op Faceboek

 

Vrienden van NiX presenteert :

Chris Cain Band (USA)

Op achtjarige leeftijd leerde Cain zichzelf gitaar spelen en nog voor zijn achttiende begon hij professioneel te spelen. Chris studeerde muziek aan het San Jose City College, en gaf al snel les in jazzimprovisatie op de campus. In de twintig jaar die volgden, zou Cain ook piano, basgitaar, klarinet, alt- en tenorsaxofoon leren spelen. De combinatie van zijn bluesopvoeding en zijn jazzstudies smolten samen tot de verschroeiende gitaarstijl waarmee Chris Cain zich onderscheidt en die hem naar de hoogste rangen van de bluesmuziek heeft gebracht.


Troy Redfern NiX

Chris Cain brengt een soulvolle stoofpot van elektrische blues in Memphis-stijl. Zijn krachtige diepe zang en jazz geďnspireerde, blues gitaar riffs zijn onvergetelijk; uniek van hemzelf, terwijl het doet denken aan de legendarische BB King en Albert King. Als kind bezocht Chris Cain samen met zijn vader concerten van de grote bluesartiesten uit die tijd. Toen Cain in 1987 op de blues scene verscheen met zijn bekroonde debuutalbum, bleek hij al snel het podium te delen en licks uit te wisselen met een paar van die legendes, waaronder Albert King en Albert Collins. Chris Cain heeft een dozijn albums uitgebracht, elk gevuld met soul-stirring songs getrokken uit zijn eigen blues doordrenkte hart. Zijn stijl van blues is onvergetelijk.

Reserveren is niet verplicht maar wel wenselijk en bovendien
beter dan voor een bordje staan te koekeloeren !
Reserveer nu alvast....
 

Zaal open 15.00 uur  |   Aanvang 15.30 uur  |  Einde ?? uur  |   Entree € 15,-
 

 

    nix stage enschede
 

   

soul enschede
Dede Priest (USA)
soulcafe enschede
Sean Costello (USA)

 

 
RESERVEREN KAARTJES:
Je wilt je toch verzekeren van kaartjes? Tijdens de corona-perikelen verplicht te reserveren!


NOTE:
Indien een optreden op voorhand middels de voorverkoop is uitverkocht melden we dit met een bericht op onze website. Losse kaartaankoop aan de kassa tijdens optredens is altijd mogelijk mits voornoemd bericht geplaatst is op onze website of blijkt dat de som van internet- en losse- kaartverkoop gelijk is aan het maximum aantal toegestane bezoekers.

ENTREE prijzen:
Genoemde entree prijzen zijn prijzen aan de kassa.
Wij kennen geen servicekosten!

De shows gaan plaatsvinden bij Mystiek Theater Enschede
Mystiek Theater
Spinnerij Oosterveld
Rigtersbleek Zandvoort 10
7521 BE Enschede


 

    www.nixenmeer.nl
NiXenMeeR NiXPodium NiX

 


                 

 
Nixenschede
 

Mystiek Theater Enschede jazzpodium de tor enschedenix live @ enschede